Bilbatteri biltema

Bilbatterier – Biltema.no

Tett og vedlikeholdsfritt batteri til bil. Bruker sølv/kalsiumteknologi.

Søk med registreringsnummer og finn batteriet som passer din bil. Alltid god kvalitet og lave priser!

Kjøretøybatterier – Biltema.no

Kjøretøybatterier – Biltema.no – Biltema.no

EFB (Enhanced Flooded Battery) startbatteri med høy ytelse og dobbelt så høy …

Biltema har et rimelig utvalg av kjøretøybatteriertil biler, lastebiler, traktorer, samt fritidsbatterier til båt, campingvogn og gressklippere. Noen med hele 4 års garanti!

AGM-batterier til de fleste biler – Kjøp her – Biltema.no

Finn EFB-batterier som passer til din bil ; audi, A1A3A4A6TTQ2Q3 ; bmW, 1316002000 …

Se vårt utvalg av de avanserte AGM-batteriene her i Biltemas nettbutikk. AGM-teknologien gir lengre holdbarhet, høyere sikkerhet og så videre.

Slik pleier du bilbatteriet ditt – Biltema

Bilbatteri – pleie og vedlikehold | Biltema.no – Biltema.no

Det lønner seg å ta vare på bilbatteriet. På Biltemas nettsted finner du informasjon om hvordan du kan ta vare på batteriet i bilen og forlenge levetiden.

Startbatteri sølv, 12 V, 72 Ah – Biltema.no

Tett og vedlikeholdsfritt batteri til bil. Bruker sølv/kalsiumteknologi. Batteriet har lang levetid og er vedlikeholdsfritt. Ladingen holder lenger enn i et konvensjonelt batteri. En ladeindikator viser batteriets status. Spesiell ventilasjon som minimerer risikoen for at damp kan trenge ut. Tåler å vinkles (maks. 45° monterings-/hellingsvinkel), noe som reduserer risikoen for syrelekkasje. Integrert flammebeskyttelse. Svært bestandig mot vibrasjoner og slag. Den ytre delen er laget av forsterket polypropen, og i tillegg er den flammebeskyttet. Et innebygd håndtak gjør det enkelt å håndtere batteriet.

Startbatteri EFB, 12 V, 110 Ah – Biltema.no

EFB (Enhanced Flooded Battery) startbatteri med høy ytelse og dobbelt så høy syklusmotstand som vanlige startbatterier. Egnet for biler med start-/stopp-system og kjøretøy som bruker mye strøm. Spesiell separator med polyestervev. Lang levetid. Hurtig energigjenvinning under kjøring. Helt vedlikeholdsfritt.

Startbatteri EFB, 12 V, 60 Ah – Biltema.no

Startbatteri EFB, 12 V, 60 Ah

Startbatteri SMF, 12 V, 45 Ah – Biltema.no

Tett og vedlikeholdsfritt batteri til bil. Bruker kalsium/kalsiumteknologi. Batteriet har lang levetid og er vedlikeholdsfritt. Ladingen holder lenger enn i et konvensjonelt batteri. En ladeindikator viser batteriets status. Spesiell ventilasjon som minimerer risikoen for at damp kan trenge ut. Tåler å vinkles (maks. 45° monterings-/hellingsvinkel), noe som reduserer risikoen for syrelekkasje. Integrert flammebeskyttelse. Svært bestandig mot vibrasjoner og slag. Den ytre delen er laget av forsterket polypropen, og i tillegg er den flammebeskyttet. Et innebygd håndtak gjør det enkelt å håndtere batteriet.

Startbatteri AMF, 6 V, 77 Ah – Biltema.no

Bilbatteri med standardpol. Passer til Opel, Volkswagen med flere. 

Keywords: bilbatteri biltema