Biltema elsykkel batteri

Elsykkel – alt du trenger å vite – Biltema.no

Når Biltema kjøper inn batterier til elsykler, er det ekstremt viktig for oss samt leverandøren vi samarbeider med at lover og regler blir fulgt.

.

Få mest mulig ut av sykkelbatteriet ditt – Biltema.no

Når Biltema kjøper inn batterier til elsykler, er det ekstremt viktig for oss samt leverandøren vi samarbeider med at lover og regler blir fulgt.

Biltema bruker Lithiumbatterier med celler fra kjente varemerkern som tex LG, Samsung och Panasonic.

Tips for å få mest mulig glede av elsykkelbatteriet ditt – Biltema

Tips for å få mest mulig glede av elsykkelbatteriet ditt – Biltema.no

Hvilke celler som brukes i ditt batteri, finner du ut i bruksanvisningen. Et batteri til en elsykkel er forbruksvare, og levetiden forlenges hvis det brukes …

Biltema bruker litiumbatterier med celler fra kjente produsenter som LG, Samsung og Panasonic. Hvilke celler som brukes i ditt batteri, finner du ut i bruksanvisningen. Et batteri til en elsykkel er forbruksvare, og levetiden forlenges hvis det brukes og vedlikeholdes på riktig måte.

Elsykkel 28″ 7 gir – Biltema.no

24 V / 200 W elmotor med tre assistansenivåer og 10,4 Ah batteri, med Samsung/LG-celler og 500 ladesykluser. Maks. 25 km/t, 30–50 km rekkevidde under optimale …

Klassisk elsykkel i moderne innpakning. Godt utstyrt med blant annet sykkelkurv, lykt foran og bak, justerbar sidestøtte og justerbar styrestem. Minimalt vedlikehold med baknav med syv gir fra Shimano Nexus. Vribetjening på styret til girene. Fotbremse bak, og V-bremse foran. Ramme av aluminium, bygd for stabilitet og komfort. Kjøreposisjonen er oppreist og komfortabel. Setet er ekstra mykt. Dekkene har reflekterende sidelinjer for maksimal synlighet i mørket. Forberedt for rammelås. Kvalitetsmotor med velprøvd teknologi, stille og myk gange takket være ekstra sensorer inne i motoren, 40 Nm dreiemoment. Tydelig og lettlest display med skarpe, grønne LED-dioder som også er godt synlige i dagslys. Tre assistansenivåer og visning av gjenværende batterikapasitet. Batteriet har kvalitetsceller fra LG og 500 ladesykluser, 36 volt og 10 Ah. Trillefunksjon som gjør at du får hjelp av motoren når du triller sykkelen i for eksempel motbakker. Maks. 25 km/t, 40–70 km rekkevidde under optimale forhold. Når du kjøper elsykkelen din hos Biltema, er den ferdig montert og klar til bruk når du henter den.

Startbatteri AGM, 12 V, 105 Ah – Biltema.no

Tenk på hvordan du skal bruke sykkelen når du velger batteri og avgjør hvor kraftig batteri du trenger. Er du interessert i hvordan Biltemas batterier fungerer?

Høyytelsesbatteri med AGM-teknologi (Absorbent Glass Mat), den mest avanserte teknologien som finnes i dag. Dette innebærer at man kan koble tunge strømforbrukere til batteriet, noe som medfører dype utladinger, både når det gjelder lademottakelighet og kapasitet. Dette er svært viktig for mikrohybridkjøretøy utstyrt med Stop & Start- funksjon og energidannende bremsesystemer. AGM-batteriet tåler tre ganger så mange sykluser som et vanlig standardbatteri. AGM-batteriet gir maksimal sikkerhet, fordi det mellom batteriets blyplater finnes spesielle glassullmatter av mikrofiber, der all elektrolytt er bundet, noe som gir et batteri uten flytende syre. Dette innebærer at AGM-batteriet er vedlikeholdsfritt og helt lekkasjesikkert, og dermed ekstra sikkerhet ved montering i f.eks. passasjerrommet. Et AGM-batteri kan brukes/monteres i alle posisjoner, også horisontalt. Lading av et AGM-batteri er enkelt. En batterilader for konvensjonelle startbatterier er alt som trengs. Hus av forsterket polypropylen. Standardpol. Samtlige priser inkluderer miljøavgifter.

Elsykkel 20″ 3 gir – Biltema.no

Ekstra kort akselanode – Biltema.no

Blant annet viser det klokke, assistansenivå, batterikapasitet, hastighet, makshastighet, strekning, total trekning og anslått resterende strekning. Batteriet …

Ekstra kort akselanode

Elsykkel – Biltema.no

Start · Sykkel – Elsykkel · Sparkesykkel; Oppladbart batteri. active image. 5990. ekskl. mva.: 4792. Oppladbart batteri. Art.nr. 23-3214. Finnes på lager i

En elsykkel er perfekt for deg som pendler lengre strekninger og spesielt hvis du har mange oppoverbakker på veien. Du kan enten velge en modell med bagasjebrett, fotbrems og kurv, eller en litt sportsligere versjon for mer variert sykling. Hos oss på Biltema finner du også elektriske terrengsykl…

Elsykkel 28″ 7 gir – Biltema.no

Den ultimate elsykkelen med mange ekstra finesser, en påkostet konstruksjon og utvalgte komponenter. Shimano Steps E5000 midtmontert motor gir deg mange år med problemfri sykling. Batteriet og displayet kommer også fra Shimano. Vi har valgt det kraftigere 14 Ah batteriet til denne modellen, slik at vi virkelig kan tilby det beste. Du glir frem ekstremt komfortabelt med både fjærende framgaffel og fjærende setepinne. Framgaffelen fra SunTour kan låses i stiv posisjon hvis du foretrekker det, og du kan justere hvor hard dempingen skal være. Styret kan tilpasses for deg ved hjelp av den justerbare styrestemmen. Vekten havner også lavt med midtmontert motor, noe som er positivt for balansen. Det blir også enklere å løfte sykkelen over en fortauskant sammenlignet med en sykkel med motor i fornavet. Batteriets plassering på setepinnen gjør at du får all vekt sentrert i midten på sykkelen. Den blir verken bak- eller framtung. Fjærbelastet klemme på bagasjebæreren, og justerbar sidestøtte. Frambremsen er en hydraulisk skivebremse fra Tektro med en 160 mm skive. Bakbremsen er en fotbremse som er integrert i Shimano Nexus-navet med syv gir. Shimano kranker, og aluminiumspedaler fra Wellgo. Vaiere og ledninger er godt gjemt og beskyttet i rammen. Front- og baklykten aktiveres fra panelet på styret, som er plassert slik at du når det med tommelen uten å måtte slippe styret. Displayet er stort, tydelig og plassert slik at det er godt synlig. Det har bakgrunnsbelysning og språkinnstillinger. Blant annet viser det klokke, assistansenivå, batterikapasitet, hastighet, makshastighet, strekning, total trekning og anslått resterende strekning. Batteriet er Shimanos eget med celler fra Sony. 36 volt, 14 Ah og 1000 ladesykluser. 50–80 km rekkevidde.

Oppladbart batteri – Biltema.no

Litiumbatteri på 500 mAh. Disse li-ionbatteriene er egnet for hørselvern 23-3211 og 23-3212.

Elsykkel 28″ 7 gir – Biltema.no

Med batteriet integrert i rammen og motoren sentralt plassert i krankpartiet, får du ikke bare en sykkel som ser ut som en vanlig sykkel – den fungerer også på nesten samme måte. Den store forskjellen er at du får hjelp til å tråkke. Aluminiumsrammen er stabil og stiv. Sykkelen er utstyrt med kvalitetskomponenter. Det gjør den til den perfekte allroundsykkelen, og den passer like godt i byen som på landevei eller grusvei. Den fjærende setepinnen, det myke setet og den ergonomisk riktige sittestillingen, som kan tilpasses, gjør den ekstremt behagelig å bruke. LED-belysning foran og bak med integrerte reflekser samt reflekterende dekksider og reflekser i pedalene gir svært god synlighet i mørket. Motoren kommer fra verdenskjente Bafang og er en av deres nyeste modeller. En kraftpakke på hele 65 Nm! Motoren har momentsensor i krankpartiet. Den registrerer hvor mye trykk du legger på pedalene, og jo hardere du tråkker, desto mer hjelp får du. Bakgrunnsbelyst og tydelig display fra samme produsent er montert på styret. Displayet viser blant annet batteristatus, assistansenivå (0–5), hastighet, trip, total strekning, gjennomsnittshastighet, resterende strekning, kalorier og tid. Batteriet på 36 V/10,4 Ah er integrert i rammen og har kvalitetsceller fra Samsung med 500 ladesykluser. Når batteriet er montert, er det låst for å forhindre tyveri. Drivlinje fra Shimano garanterer kvalitet og funksjonalitet. Du girer enkelt med betjening i håndtaket. Bremsene er hydrauliske og har organisk belegg som klemmer rundt en 160 mm skive både foran og bak. Det gjør at du raskt kan stoppe sykkelen på en betryggende og trygg måte. Når du kjøper elsykkelen din hos Biltema, er den ferdig monter tog klar til bruk når du henter den.

Keywords: biltema elsykkel batteri, batteri elsykkel biltema