Biltema gressklipper

Gressklippere – Biltema.no

Våre elektriske gressklippere er batteridrevet og derfor bedre for miljøet …

Gressklippere gjør hagearbeidet lettere! Biltema har et rikholdig utvalg i bensindrevne, batteri og elektriske gressklippere for en flott hage.

Motorgressklippere – Biltema.no

Selvgående gressklipper med kraftig og svært lettstartet motor, …

Motorgressklippere er praktiske og enkle å bruke! Se vårt utvalg av motorgressklippere som gir et godt resultat gang etter gang.

Elektriske gressklippere – Biltema.no

Elektriske gressklippere er batteridrevet og derfor bedre for miljøet og helsa samtidig som de støyer mindre. Kjøp elektrisk gressklipper hos Biltema!

Bensindrevet gressklipper LM 510 – Biltema.no

Bensindrevet gressklipper LM 510 – Biltema.no

Selvgående, bensindrevet gressklipper med startbatteri som gjør den enkel å starte – du trykker bare på knappen. Velg mellom sideutkast, oppsamler eller mulcherklipping som finfordeler det klipte gresset. Leveres med batteri og lader.

Bensindrevet gressklipper DLM 2027 – Biltema.no

Bensindrevet gressklipper DLM 2027 – Biltema.no

Bensindrevet basismodell med sideutkast og god klippebredde som reduserer arbeidstiden. Perfekt for alle huseiere med små eller store plener.

Elektrisk gressklipper LM 38B – Biltema.no

Driftssikker gressklipper med induksjonsmotor, noe som sikrer lang levetid. Sentral justering av de 5 klippehøydene. Med oppsamler 50 l med indikator og sammenleggbart håndtak for enkel oppbevaring. 230 V.

Bensindrevet gressklipper SLM 2037 – Biltema.no

Bensindrevet gressklipper SLM 2037 – Biltema.no

Selvgående gressklipper med kraftig og svært lettstartet motor, for større gressplener. Justerbar klippehøyde, og store hjul for jevn gange. Velg mellom sideutkast, bakre utkast, oppsamler eller mulcher-klipping som finfordeler det klipte gresset.

Keywords: biltema gressklipper, gressklipper biltema