Biltema grill

Kjøp grillen din hos Biltema

Kjøp grillen din hos Biltema – hvorfor betale mer? – Biltema.no

Grill over perfekte glør med denne klassiske trekullgrillen med stor …

Når du kjøper griller som kullgrill, gassgrill, elektrisk grill og tilbehør ➨ Bestill med Kjøp & Hent, slik at du kan hente varene ved nærmeste Biltema-varehus.

Campinggrill – Biltema.no

Bærbar grill av rustfritt stål, som er enkel å bære med seg. Tar liten plass under oppbevaring. Grillflate: 35 x 23 cm (l x b) x 2 (både lokket og bunnen kan brukes til grilling). Grillhøyde: 19 cm. Grillens mål: 41,5 x 25,5 x 40 cm (l x b x h).

Kullgrill – Biltema.no

En klassisk kullgrill er gull verdt for en god grillopplevelse, og du får den gode smaken hver gang. Se utvalget her!

Sammenleggbar grill – Biltema.no

Tar minimalt med plass, lett å bære med seg. Av sort metall, tykkelse: 0,4 mm, med krommet grillrist. Mål sammenlagt: 46 x 42 x 3,5 cm.

Bærbar gassgrill – Biltema.no

Bærbar gassgrill

Kulegrill, 57 cm – Biltema.no

Grill over perfekte glør med denne klassiske trekullgrillen med stor grillflate. Pulverlakkert lokk og bunn. Termometer og justerbar ventil i lokket. Med askefanger. Lokk som kan henges opp. Med hjul som gjør den enkel å flytte. Avlastningshylle under. Lettmontert.

Grill i koffert – Biltema.no

Praktisk kullgrill som felles sammen og blir til en koffert som er lett å ta med seg på eventyr i skog og mark. Med støttebein.

Kulegrill, 37 cm – Biltema.no

En praktisk kulegrill som tar liten plass, slik at den er enkel å ta med seg på reisen, utflukten og lignende. Grillen har ventilasjonshull i lokket og i bunnen. Ventilasjonshullene i lokket kan justeres, slik at man kan tilpasse temperaturen og glørne etter ønske når lokket er på. Grillflate: Ø 34 cm. Tilberedningshøyde: 28 cm.

Kombigrill, hev-/senkbar – Biltema.no

Robust kullgrill med støpejernsrist som også egner seg utmerket til røyking. Trinnløs høydeinnstilling av grillsengen slik at du kan justere temperaturen etterpå. Temperaturmåler i lokket, flaskeåpner og sidebord med kroker til grillredskaper. Med to hjul som gjør den enkel å flytte. Mål: 102 x 71 x 113 cm.

Keywords: biltema grill, grill biltema