Biltema skumvask

Skumvask, 2 l – Biltema.no

Skumvask med skumdyse, 2 l. 145,-. Skumvask med skumdyse, 2 l. 36-1919. Voksshampo Premium. fra. 5990. Voksshampo Premium. Flere artikler. Skumvask, 2 l.

Skumvask, 2 l

Skumvask med skumdyse, 2 l – Biltema.no

16. okt. 2010 — Satt her nå da, frua og ungen var borte, jeg hadde mark i ræva og tenkte at firmabilen var skitten.. Har lenge hatt lyst til å teste det …

Skumvask med skumdyse, 2 l

Skumsprøyte – Biltema.no

Sprøyten monteres på en 1/2″-vannslange og brukes med skumvask for å skape et dekkende skum som legger seg på overflaten og som også trenger inn på steder der det kan være vanskelig å komme til.  Skummengden kan justeres med den svarte ringen som er integrert i det gule lokket. Den fremre delen dras ut, snus og settes tilbake, slik at strålen blir vannrett eller loddrett. 

Skumsjampo, rosa – Biltema.no

En svært konsentrert bilsjampo for effektiv rengjøring av alle overflater på bilen. Løser opp trafikkfilm og smuss, og gir en blank overflate. Påføres med skumsprøyte eller for hånd med svamp.  

Skumsprøyte – Biltema.no

Brukes sammen med høytrykkspyler for å skape et tykt, dekkende skum. Skumsprøyten har hurtigkobling for tilkobling til sprøytepistol 17-841. Den har justerbar mengde og spredningsvinkel. Fyll beholderen med en av Biltemas skumsjampoer. Se sjampoflasken for blandingsforhold.

Skumkomponent – Biltema.no

Passer til 37-786 og 37-797. Oransje munnstykke gir tørt skum. Blått munnstykke gir middels hardt skum. Gult munnstykke gir vått skum.

Skumsprøyte, 1,5 l – Biltema.no

Skumsprøyte, 1,5 l

Skumsprøyte, 3 l – Biltema.no

Skumsprøyte, 3 l

Test: Biltema såpe i foamcannon! – Detailers Club Norway

Keywords: biltema skumvask, foam booster biltema, skumvask biltema, skumsåpe biltema