Curling landslag herrer

Herrelandslaget i curling – Team Norway

Herrelandslaget i curling

Landslag Herrer / Team Minera Skifer/ Ulsrud Oppdal Curling Klubb Steffen Walstad (fra v.), Magnus Trulsen Vågberg, Thomas Ulsrud og Markus Høiberg.

Norges curlingforbund: Forsiden

Forsiden – Norges curlingforbund

Curling er et sosialt lagspill på is. Det beste med curling er at alle kan spille sammen uavhengig av alder, kjønn og funksjonsgrad. Spill curling du også!

Thomas Ulsrud – Wikipedia

Thomas Ulsrud – Wikipedia

Thomas Ulsrud (født 21. oktober 1971, død 24. mai 2022) var en norsk curlingspiller som representerte Snarøen Curling Club i Bærum.

Curling-herrene kjemper om OL-plass i Nederland – Nettavisen

Curling | Curling-herrene kjemper om OL-plass i Nederland

10. des. 2021 — Norges curlinglag for herrer håper å kapre en av tre ledige plasser til OL i Kina i februar under kvalifiseringen i Nederland.

Norges curlinglag for herrer håper å kapre en av tre ledige plasser til OL i Kina i februar under kvalifiseringen i Nederland.

«Nytt» landslag vil gi landet curling-feber – VG

16. jan. 2010 — Det norske landslaget vant 6-5 over Canada da skip Pål Trulsen satt den avgjørende steinen som sikret Norge et sensasjonelt gull i curling.

(VG Nett) Da Pål Trulsen sikret Norge OL-gull i curling i 2002, fulgte 1,3 millioner seere øyeblikket. I år håper Thomas Ulsrud at det samme skjer igjen.

De norske curlinggutta skal kjempe om OL-plass i Nederland

De norske curlinggutta skal kjempe om OL-plass i Nederland | Norges Curlingforbund

10. des. 2021 — Vi har også et godt etablert rullestollandslag som er regjerende verdensmestere og som har deltar i PL i PyeongChang. Norges Curlingforbund …

Lørdag 11. desember reiser curlinggutta til Nederland for å kjempe om en av tre plasser i OL i Beijing 2022.

Curling-EM starter i dag | Norges Curlingforbund

18. nov. 2022 — Våre to norske landslag reiste torsdag av gårde til Østersund, Sverige for å konkurrere om EM tittelen 2022. Både herre- og damelaget …

Våre to norske landslag reiste torsdag av gårde til Østersund, Sverige for å konkurrere om EM tittelen 2022. Både herre- og damelaget spiller i år i A-gruppen og møter dermed det beste Europa har å by på av curlinglag.

Team Ramsfjell spiller for Norge i curling-VM – NRK

1. apr. 2022 — Curlinglaget til Magnus Ramsfjell (24) er tatt ut som norsk landslag i herre-VM i curling i Las Vegas. Mesterskapet varer fra 2. til 10.

Curling-herrene slått ut av VM – må ut i OL-kvalifisering

9. apr. 2021 — Norges curlingherrer spilte ikke bare for avansement i VM under fredagens kamp mot Skottland. Laget hadde også mulighet til å kvalifisere …

(Skottland – Norge 7–6) Norge kunne kvalifisere seg til OL med VM-seier over Skottland. Slik gikk det ikke. Curlingherrene er ute av VM og må spille OL-kvalifisering i desember.

Keywords: curling landslag herrer, curling menn, curlinglaget herrer