Dampvasker biltema

Damprenser – Biltema.no

6. mai 2013 — Er ute etter en rimelig dampvasker til å gå over gulver, vegger, … Har denne fra Biltema: http://www.biltema.no/no/Hjem/Rengjoring-og-vask …

Med en damprenser kan du enkelt rengjøre selv på steder der det er vanskelig å komme til. Kan brukes på de fleste underlag Damprenseren kan brukes i for eksempel kjøkken, baderom og garasje og på underlag som glass, tre, metall og tekstil. Rengjør uten kjemikalier Damprenseren fjerner effektivt bakterier og smuss, og den rengjør med vanndamp helt uten kjemikalier. Automatisk temperaturjustering Damprenseren har automatisk temperaturjustering. Det betyr at apparatet sørger for at temperaturen er så konstant som mulig under bruk. Utskiftbare munnstykker Damprenseren leveres med seks forskjellige munnstykker som er tilpasset forskjellige behov.  Rund børste – for rengjøring i hjørner eller på andre steder der det er vanskelig å komme til Punktstrålemunnstykke – for rengjøring i hjørner eller andre steder der det er vanskelig å komme til  Vindusmunnstykke – for rengjøring av glassflater og speil Bunnmunnstykke – for rengjøring av gulv Strålemunnstykke – for rengjøring i hjørner eller på andre steder der det er vanskelig å komme til Dampmunnstykke – for å fjerne lukt og krøller fra opphengte klær, fjerne støv fra planter og til fuktig støvtørking Man kan også rengjøre uten å montere et munnstykke. Monter bunnmunnstykket og rengjøringskluten (medfølger) for rengjøring av klær eller andre tekstiler. Leveres også med en trakt og et målebeger for påfylling.  Viktig å tenke på Apparatet må aldri vinkles mer enn 45˚, siden det kommer ut damp under bruk.  Damprenseren trenger cirka fire minutter for å oppnå anbefalt arbeidstrykk.

Dampvasker | KÄRCHER SC 2 – Jula

Dampvasker | KÄRCHER SC 2 | Jula

Med en dampvasker blir husarbeidet enklere og mer miljøvennlig. Lag nye rengjøringsrutiner med en dampvasker og få skinnende rene gulv, tepper og vinduer.

Effektiv dampvasker som hjelper deg å gjøre rent inngrodd smuss på små og store overflater på en hygienisk og kjemikaliefri måte. Vaskeren er klar til å brukes på 6,5 minutter, kan rengjøre opp til 75 m² per tank, og har en justerbar dampmengde i to steg. For at du skal kunne gjøre rent overflater i alle størrelser, følger det med gulv, hånd-, rundbørste- og presisjonsmunnstykke og et delbart damprør.

Rimelig dampvasker, erfaringer? – Diskusjon.no

Hvorfor bruke penger på å få tekstilene dine renset profesjonelt når du kan glatte ut rynker og rense gardiner og klær selv? Bruk en dampvasker!

Guide: Damp gir den beste rengjøringen – Elkjøp

Dampvasker. Biltema Dampvasker bruksanvisning. Antall manualer: 1 … Den siste manualen som er lagt til er lagt til på 2018-04-25 og er Biltema 84-059.

Guide: Slik renser du tekstiler med en dampvasker – Elkjøp

28. sep. 2020 — I vår dampvasker test finner du markedets mest effektive dampvaskere samlet på et sted. Etter vår statistikk var det disse 6 som ga mest for …

Dampvasker Test – Finn de beste dampvaskerne

Dampvasker Test 2023 → De beste dampvaskerne ➤ (Best i Test guide)

Finn de beste dampvaskerne på markedet Les hvilke modeller ekspertene har kåret som testvinnere Stor guide med prissammenligning → Les mer her

Biltema Dampvasker manualer – BruksanvisningPDF.no

Biltema Dampvasker manualer

manualer. Finn ditt eller still spørsmål til andre produkteiere.

Dampvasker test: Disse 8 gir deg mest for pengene i 2022

Keywords: dampvasker biltema, biltema dampvasker, damprenser biltema