De alvorlige menn analyse

november 2003 – Dagens Dikt

Dagens Dikt

26. nov. 2003 — Kvarhelst det fann den store mann, dess hjarta brann. … at dårleg mann vann folkets tru. … så sort og alvorlig er ditt øie.

Disse alvorlige menn – med litt Pompel og Pilt

25. aug. 2016 — Har du sett de alvorlige menn. Som ustanselig viser seg frem. På en skjerm i det ny-sosiale. De er skarpskodd og meget verbale.

Har du sett de alvorlige menn

Lokalisering av sykehus/Samfunnsanalyse

29. mai 2019 — Har du sett de alvorlige menn. Som ustanselig kommer igjen? I en tid under ulykkestjernen. Har jeg fått det på hjertet og hjernen. At de er …

Gunnar Reiss-Andersen – Norsk biografisk leksikon

Gunnar Reiss-Andersen – Norsk biografisk leksikon

Samlingen Usynlige seil fra 1956 inneholder både sonetter og rimløse strofer – som innvarsler det høstlige tema: “Lær meg du klare klassiske aften –, / lær meg …

Gunnar Reiss-Andersens diktning var uavbrutt en poesi i forvandling. Folkekjær ble han for sine kjærlighetsdikt før krigen og sine fedrelandsappeller under krigen. Omslaget i forfatterskapet skjedde etter krigen, der han arbeidet seg frem til et friere forhold til rim og rytme, i mektige dikt om de store temaer: livet, havet, døden. Denne artikkelen er fra bokverket Norsk biografisk leksikon, utgitt 1999–2005 Innholdet i artikkelen er ikke oppdatert siden 2005.

Menns erfaringer med vold i nære relasjoner

Menns erfaringer med vold i nære relasjoner – Proba samfunnsanalyse

Proba samfunnsanalyse har i samarbeid med Jørgen Lorentzen og Claes Ekenstam gjennomført en studie om vold mot menn i nære relasjoner.

Analyse av Håvamål – StudentTorget

Analyse av Håvamål

Analyse av Håvamål … Videregående -> Norsk -> Analyse … Å kalle en mann for ”argr” (adjektiv for ergi) var et alvorlig anslag mot mannen og hele hans …

Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt – Studentrabatt er studentenes fordelsside.

Stilisert komikk om alvorlige emner – Vårt Land

Stilisert ­komikk om alvorlige emner – Vårt Land

25. okt. 2018 — Avsporede livsløp er et aktuelt tema som fort gir grobunn for fremstillinger i ulike tonearter. At flere menn nå enn tidligere havner i det …

Audur Olafsdottirs Arr er en lett og luftig roman om å ikke henge sammen med verden.

“Aust-Vågøy” av Inger Hagerup – Daria.no

Diktanalyse av Inger Hagerups “Aust-Vågøy”. Sjanger Analyse/tolkning … De drepte våre menn” forteller det alle rede at diktet er alvorlig og brutalt.

Diktanalyse av Inger Hagerups “Aust-Vågøy”.

Arnulf Øverland – en mann med sin egen mening! – Daria.no

Den het Den ensomme festen og bok nummer to De hundrede violiner kom året etter. Diktene i bøkene handler om en ung mann som ikke kan finne seg til rette i …

Stilen handler om dikteren Arnulf Øverlands liv.

«Jeg vil absolutt ikke være morsom. Jeg er en alvorlig mann …

«Jeg vil absolutt ikke være morsom. Jeg er en alvorlig mann.» – Dagsavisen

23. nov. 2013 — Jeg er en alvorlig mann.» Neste år skal vi feire 100-årsdagen til artigkaren, visesangeren og barnetimeonkelen Alf Prøysen.

Neste år skal vi feire 100-årsdagen til artigkaren, visesangeren og barnetimeonkelen Alf Prøysen. Men har vi tatt innover oss alvoret han ville formidle?

Keywords: de alvorlige menn analyse