Drivhus biltema

Drivhus, 4,5 m² – Biltema.no

Lite drivhus for hageentusiasten, med lakkert sokkel, aluminiumsramme og uknuselige vinduer av klar polykarbonat som stenger ute skadelig UV-lys. Drivhuset har en dør i gavlen, med hengsler og magnet for å holde den åpen, samt et takvindu som kan åpnes. Konstruksjonen er tilpasset nordisk klima og tåler både kraftig vind og store snømengder.

Drivhus, 120 x 80 cm – Biltema.no

Lite drivhus som enkelt plasseres på plantekassen. Aluminiumsramme med UV-behandlede, 4 mm kanalplastruter og takvinduer som kan åpnes.

Drivhus, tre, 69 x 49 cm – Biltema.no

Stilrent drivhus med ramme av gran og vinduer av UV-beskyttende kanalplast, 3 mm. Drivhuset har del som kan åpnes i taket, to dører foran og tre trehyller innvendig.

Drivhus, 190 x 120 cm – Biltema.no

Praktisk drivhus med full ståhøyde. Med ramme av pulverlakkert metallrør, tak og vegger av tynn plastduk med glidelåsåpning i gavlen og hyller på langsidene for plassering av potter. Kan forankres i bakken med teltplugger (medfølger ikke).

Drivhus, 126 x 86 cm – Biltema.no

Tilpasset for plantekasse/pallekarm (120 x 80 cm). Med ramme av pulverlakkert metallrør, tak og vegger av tynn plastduk, ventilasjonsåpninger med insektsnett på kortsidene, og langside som kan åpnes. Kan forankres i bakken med teltplugger (medfølger ikke).

Drivhus 0,8 m² – Biltema.no

Lite drivhus til balkongen eller mindre hager. Ramme av aluminium, med 0,7 mm klart termoglass (polykarbonat). Skyvedør på forsiden, og tett tak med vindu som kan åpnes. Åpen bakside. Monteres mot vegg.

Minidrivhus – Biltema.no

Minidrivhus

Lite drivhus, 120 x 80 cm – Biltema.no

Sylinderformet drivhus tilpasset stor plantekasse/pallekarm. Lettmontert stativ av metall, med åpninger med glidelås for lufting, stell og innhøsting på langsidene. Plastduken kneppes fast i trykknappene som medfølger, og som skrus fast i pallekarmen.

Slik monterer du drivhuset ditt – Biltema.no

Det første trinnet for å skape denne grønne oasen er naturligvis å montere det nye drivhuset ditt. Ta det helt med ro, vi hjelper deg!

Keywords: drivhus biltema, biltema drivhus