Kiwi Kleppestø: Din Guide til Matvarebutikken i Stord

Ønsker du å handle dagligvarer på Stord? Da bør du sjekke ut Kiwi Kleppestø, en populær matvarebutikk som tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, nødvendige dagligvarer og spennende tilbud. I denne guiden vil vi presentere en oversikt over Kiwi Kleppestø og alle de fantastiske tingene butikken har å tilby. Les videre for å få all informasjonen du trenger for en hyggelig handletur!

Beliggenhet og åpningstider

Kiwi Kleppestø ligger beleilig til i Stord kommune. Butikken har en sentral beliggenhet i Kleppestø sentrum, noe som gjør den lett tilgjengelig for både lokale beboere og besøkende. Åpningstidene er fleksible for å imøtekomme kundenes behov. Kiwi Kleppestø er åpen mandag til fredag fra kl. 08:00 til 20:00, og på lørdager fra kl. 08:00 til 18:00.

Produktsortiment

Kiwi Kleppestø er stolt av å tilby et bredt spekter av mat- og dagligvarer av høy kvalitet. Butikken har alt du trenger for å fylle opp kjøleskapet og kjøkkenskapene dine. Fra ferske grønnsaker og frukt, til kjøtt, meieriprodukter, brødvarer, tørrvarer og mye mer – Kiwi Kleppestø har et omfattende utvalg som passer for alle. Butikken har også et eget utvalg av økologiske produkter og sunne alternativer for de som ønsker det.

Gode tilbud og fordeler

Kiwi Kleppestø er kjent for sine gode tilbud og fordeler til kundene. Butikken har regelmessige kampanjer og spesialtilbud på ulike produkter. Du kan spare penger på dagligvarehandelen ved å holde deg oppdatert på Kiwi Kleppestøs ukentlige tilbudsavis, som er tilgjengelig både i butikken og på deres nettside. I tillegg tilbyr Kiwi Kleppestø et eget fordelsprogram, hvor du kan samle poeng og få eksklusive fordeler som rabatter og gratisprodukter.

Tilgjengelighet og service

Kiwi Kleppestø legger stor vekt på god kundeservice og tilgjengelighet. Butikken har ansatte som er klare til å hjelpe deg med spørsmål og veiledning, og de vil strekke seg langt for å sikre at du får en hyggelig handletur. Kiwi Kleppestø er også tilrettelagt for kunder med spesielle behov, med inkluderende tiltak som tilgangsramper, handlevogner for funksjonshemmede og en oversiktlig butikklayout.

Miljøvennlige initiativer

Som en del av sin satsning på bærekraft og miljøvennlighet, har Kiwi Kleppestø innført flere tiltak for å redusere sitt miljøavtrykk. Butikken tilbyr blant annet resirkuleringstjenester for emballasje og har et bredt utvalg av økologiske og miljøvennlige produkter. Kiwi Kleppestø jobber også kontinuerlig med å optimalisere sin energibruk og redusere matsvinn.

Ta turen til Kiwi Kleppestø

Med sitt varierte produktsortiment, gode tilbud, god service og miljøfokus, er Kiwi Kleppestø definitivt verdt et besøk når du handler dagligvarer på Stord. Ta turen til butikken og opplev all den spennende maten og de gode tilbudene som venter på deg!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Kiwi Kleppestø?

Kiwi Kleppestø er en dagligvarebutikk i Kleppestø på Askøy i Hordaland.

Hvor ligger Kiwi Kleppestø?

Kiwi Kleppestø ligger i Kleppestø på Askøy i Hordaland.

Hva kan man kjøpe på Kiwi Kleppestø?

På Kiwi Kleppestø kan du kjøpe dagligvarer som matvarer, hygieneartikler, husholdningsprodukter og lignende.

Har Kiwi Kleppestø et bredt utvalg av varer?

Ja, Kiwi Kleppestø har et bredt utvalg av dagligvarer for å møte behovene til kundene.

Hva er åpningstidene til Kiwi Kleppestø?

Åpningstidene til Kiwi Kleppestø kan variere, men vanligvis er de åpne fra tidlig morgen til sent på kveld, også i helgene.

Tilbyr Kiwi Kleppestø hjemlevering?

Ja, Kiwi Kleppestø tilbyr hjemlevering av varer for å gjøre det enklere for kundene.

Kan jeg bruke Kiwi Pluss-kortet mitt på Kiwi Kleppestø?

Ja, Kiwi Pluss-kortet kan brukes på alle Kiwi-butikker, inkludert Kiwi Kleppestø.

Er det parkeringsmuligheter ved Kiwi Kleppestø?

Ja, Kiwi Kleppestø har parkeringsmuligheter for kundene.

Finnes det andre butikker i nærheten av Kiwi Kleppestø?

Ja, i tillegg til Kiwi, finnes det andre butikker og tjenester i nærheten av Kiwi Kleppestø.

Kan jeg få tilgang til tilbud og kampanjer hos Kiwi Kleppestø?

Ja, du kan finne informasjon om tilbud og kampanjer hos Kiwi Kleppestø enten i butikken, på nettsiden deres eller gjennom deres app.

Artiklen Kiwi Kleppestø: Din Guide til Matvarebutikken i Stord har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 31 anmeldelser