Landslagstrener alpint herrer

Nye trenere klar for alpinlandslaget – NRK Sport

Jan Erik Buskerud, fysisk trener. Bjørnar Haaland, fysioterapeut. Kristijan Zindric, service EC Jure Sepec, service WC Nik Sterle, service WC

Trenerteamet – Norges Skiforbund

Trenerteamet

25. apr. 2019 — Steve Skavik blir ny trener for herrelandslaget i alpint. 52-åringen tar over etter Christian Mitter, som onsdag gikk av etter 12 år i jobben.

Her har vi trenerteamet for de ulike alpinlandslagene.

Alpint | Skavik tar over etter Mitter – blir ny landslagstrener for …

Alpint | Skavik tar over etter Mitter – blir ny landslagstrener for herrelandslaget i alpint

25. apr. 2019 — Før Kitzbühel-rennene i januar ga landslagstrener Stefan Kornberger seg på dagen, etter en uengighet mellom alpinløper Henrik Kristoffersen.

Steve Skavik blir ny trener for herrelandslaget i alpint. 52-åringen tar over etter Christian Mitter, som onsdag gikk av etter 12 år i jobben.

Nok en landslagstrener i alpint slutter – Aftenposten

Nok en landslagstrener i alpint slutter

25. apr. 2019 — Han takker nå av i Heming regi og skal igjen tilbake til Norges Skiforbund som landslagstrener for worldcup herrer. Vi ønsker å takke Steve for …

Lars Mæland har sluttet som fysisk trener på alpinlandslaget.

Sportssjef Alpin Steve Skavik går til landslaget NSF – IL Heming

IL Heming

Norgesmesterskapet i alpint, eller NM i alpint, er et årlig arrangement som kårer norgesmester i alpin skiidrett. Det kåres norske mestere i slalåm, …

Norgesmesterskapet i alpint – Wikipedia

Norgesmesterskapet i alpint – Wikipedia

13. sep. 2019 — Det norske herrelandslagslaget i alpint har vært gjennom en storopprydning. Åtte i støtteapparatet er blitt erstattet i sommer.

Kjetil Jansrud om de store utskiftningene på det norske …

Kjetil Jansrud om de store utskiftningene på det norske alpinlandslaget – Det har vært et kaos

10. jul. 2019 — Witteveen er fast ansatt som utviklingsansvarlig for alpint i Norges … på at bredden i toppsjiktet blant de norske herrene er veldig stor.

Det norske herrelandslagslaget i alpint har vært gjennom en storopprydning. Åtte i støtteapparatet er blitt erstattet i sommer.

Alpint må spare 4 millioner – kutter med syv landslagsløpere

Alpint må spare 4 millioner – kutter med syv landslagsløpere – VG

Værprognosene ser derimot positive ut før herrenes storslalåm søndag. Alpint. Flere nyheter arrow_downward. Vis alle; Fotball; Vintersport

Alpinledelsen i Norges Skiforbund har kuttet antall løpere på landslaget med syv løpere for å spare fire millioner. Henrik Kristoffersens spesialavtale skal ikke være årsak til hestekuren.

Neste helgs utfor for herrene er avlyst – VG Nå: Sportsdøgnet

Herrenes verdenscuprenn i utfor, som skulle startet i sveitsiske Zermatt og hatt målgang i italienske Cervinia, neste helg er avlyst på grunn av manglende snø.

Keywords: landslagstrener alpint herrer