Luft på boks biltema

Luftspray, 260 ml – Biltema.no

Med trykkluft får du mye kraft for pengene. I vårt trykkluft-sortiment inngår alt fra fra lakksprøyter og dykkertpistoler til muttertrekkere og renblåsing, …

Høykomprimert gass som effektivt blåser bort støv på trange steder. Eksempel på bruksområder er kamera, klokke, elektronikk og datamaskin. Spray i korte intervaller på urenheter for å unngå kondens. Bruk forlengerrøret for nøyaktig påføring og på steder der det er vanskelig å komme til.

Luftspray – Biltema.no

Luftspray

Sprayflaske for refill, 650 ml – Biltema.no

Spar penger og miljøet med denne trykkluftdrevne sprayflasken som fylles med for eksempel smøremiddel, bremserens, rustløser eller andre midler og væsker som selges i refillpakker. Trykkluften fylles enkelt på ved hjelp av kompressor eller sykkelpumpe.  Med kort og langt munnstykke / spredd eller konsentrert stråle. Fungerer også når den er snudd på hodet.  Volum: 650 ml (anbefalt forhold luft/væske: 50/50.) Av aluminium.

Trykkluft – Biltema.no

I vårt trykkluft-sortiment inngår alt fra fra lakksprøyter og dykkertpistoler til muttertrekkere og renblåsing, samt rimelige kompressorer i ulike størrelser – fra små hobbykompressorer til store verkstedskompressorer.

Luftpåfyller – Biltema.no

Luftpåfyller IG 2 – Biltema.no

For dekk. Nippel for hurtigkobling medfølger. Anbefalt kompressor: ≥ 1,5 hk.

Dekkfiks – Biltema.no

Dekkfiks

Fuktsluker – Biltema.no

Fuktsluker som suger opp overflødig fuktighet fra luften, slik at risikoen for mugg og vond lukt reduseres. Refillpose varer i cirka 1–3 måneder, avhengig av temperatur og luftfuktighet. Posen suger opp fuktigheten, og det dannes væske i bunnen. Beholderen kan brukes flere ganger. Tøm væsken i avløpet, og bytt refillposen/refillposene.

Oppbevaringsboks, lufttett – Biltema.no

Næringsmiddelgodkjent BPA-fri oppbevaringsboks som bevarer aromaen lenge. Den har fin design, slik at den kan stå fremme. Hvis du har flere bokser, kan du stable dem for praktisk oppbevaring i kjøleskap, skuffer og bod. Både boks og lokk er gjennomsiktige, slik at det er enkelt å se innholdet både fra siden og fra toppen.  Den kan også brukes til andre småting eller barnas leker. 

Signalhorn, gass – Biltema.no

Signalhorn av plast. Gir et meget kraftig signal. Leveres med gassbeholder.

Keywords: luft på boks biltema, trykkluft på boks biltema, biltema luft på boks