Moderna unge menn

Økt forekomst av myokarditt etter Moderna-vaksine

11. okt. 2021 — Selv om bivirkningen er sjelden, ser vi at det er en høyere forekomst av myokarditt blant unge menn etter andre dose Spikevax.

– Selv om bivirkningen er sjelden, ser vi at det er en høyere forekomst av myokarditt blant unge menn etter andre dose Spikevax.

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge menn bør … – Dagsavisen

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge menn bør vurdere å ta Pfizer-vaksinen – Dagsavisen

6. okt. 2021 — FHI oppfordrer gutter og unge menn under 30 til å ta Pfizer-vaksinen fremfor Moderna-vaksinen grunnet økt fare for en sjelden bivirkning med …

FHI oppfordrer gutter og unge menn under 30 til å ta Pfizer-vaksinen fremfor Moderna-vaksinen grunnet økt fare for en sjelden bivirkning med Moderna.

Nordisk forskningsstudie bekrefter funn om myokarditt etter …

Nordisk forskningsstudie bekrefter funn om myokarditt etter koronavaksinasjon – FHI

21. apr. 2022 — Unge menn er mer utsatte for myokarditt (hjertemuskelbetennelse) etter andre dose med mRNA-vaksiner. Det bekrefter en nordisk registerstudie …

Unge menn er mer utsatte for myokarditt (hjertemuskelbetennelse) etter andre dose med mRNA-vaksiner. Det bekrefter en nordisk registerstudie som nå er publisert i tidsskriftet JAMA Cardiology.

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge menn bør vurdere å …

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge menn bør vurdere å ta Pfizer-vaksinen – Vårt Land

6. okt. 2021 — Økt forekomst av hjertebetennelse får Sverige til å stanse vaksineringen av menn under 30 år med Moderna. FHI går ikke like langt, …

VAKSINE: FHI oppfordrer gutter og unge menn under 30 til å ta Pfizer-vaksinen fremfor Moderna-vaksinen grunnet økt fare for en sjelden bivirkning med Moderna.

Sverige og Danmark tar Moderna-pause for unge. I Norge …

Sverige og Danmark tar Moderna-pause for unge. I Norge rådes menn under 30 til å velge Pfizer.

7. okt. 2021 — Theodor Huseby Grønnerød (20) fikk hjertebetennelse etter Moderna-vaksinen. Nå ber FHI menn i hans aldersgruppe om å vurdere Pfizer.

Den svenske folkhälsomyndigheten setter vaksiner med Moderna på pause for personer født etter 1991. I Norge råder FHI menn under 30 til å ta Pfizer.

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge … – Bergens Tidende

6. okt. 2021 — … og unge menn under 30 bør velge korona-vaksine fra Pfizer. De kan ha en større risiko for en bivirkning om de velger den fra Moderna.

Unge menn bør vurdere å ta Pfizer-vaksinen – adressa.no

Unge menn bør vurdere å ta Pfizer-vaksinen – adressa.no

FHI oppfordrer gutter og unge menn under 30 til å ta Pfizer-vaksinen fremfor Moderna-vaksinen grunnet økt fare for en sjelden bivirkning med Moderna.

Norges tall: Dette er forskjellen i hjertebetennelse- … – VG

Norges tall: Dette er forskjellen i hjertebetennelse-bivirkninger for unge menn – VG

Det har vært 28 tilfeller av myokarditt blant menn i aldersgruppen 18–29 etter andre dose Moderna, mot seks tilfeller etter Pfizer.

Sier menn under 30 bør ta Pfizer-vaksinen – Klar Tale

Nye vaksineråd etter bivirkninger blant unge menn: Theodor (20) fikk hjertebetennelse – VG

Theodor Huseby Grønnerød (20) fikk hjertebetennelse etter Moderna-vaksinen. Nå ber FHI menn i hans aldersgruppe om å vurdere Pfizer.

Sier menn under 30 bør ta Pfizer-vaksinen – Klar Tale

FHI sier gutter og unge menn under 30 bør velge korona-vaksine fra Pfizer. De kan ha en større risiko for en bivirkning om de velger den fra Moderna.

Keywords: moderna unge menn