Nei men

neimen – NAOB

Det Norske Akademis ordbok

neimen. adverb. UTTALE[næi`m(ə)n] Uttale-veiledning. ETYMOLOGI. muligens av nei, så menn; jf. nei, men, neimen (interjeksjon) og jammen. BETYDNING OG BRUK.

neimen_2 – Det Norske Akademis ordbok

Det Norske Akademis ordbok

brukt for å uttrykke overraskelse eller bebreidelse. SITATER. uf neimen hun passer ikke for dig. (Sigrid Undset Vaaren 9 1914). neimen, vet du ikke dette?

neimen | Wordify

neimen ADVERB. Brukt for å uttrykke en nektende forsikring: Det kan du neimen ikke gjøre. Brukt som overrasket utrop: Neimen, er det deg!

Hva betyr neimen? Se definisjoner, eksempler og bøyingsformer fra bokmålordboka og nynorskordboka.

Synonymer for neimen på bokmål – Norsk synonymordbok

Synonym til neimen på norsk bokmål

Leter du etter synonymer til neimen? Vi har 16 synonymer for ordet neimen på bokmål. ; aldri · avslå · avvise · frafalle ; ingenlunde · langt ifra · motstå · nei.

Finn synonymer til neimen og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett.

Nei men, Sofus! av Kolbjørn Hauge (Innbundet) – Norli

Norli Bokhandel

Bjørn har en katt som heter Sofus og en lillesøster, men hun er for liten til å leke med. Han har et yndlingsskrin hvor han legger ting som faren gir ham …

Nei men Johanne – : roman – Nasjonalbiblioteket

Nasjonalbiblioteket

Nei men Johanne – : roman Rongen, Bjørn 1962. Tilgang for norske IP-adresser. 4 lisenser for vitenskapelig ansatte ved norske universitet og høyskoler.

Synonym til NEIMEN i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Neimen er 6 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 3 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp neimen i ordboka.

Behov for synonymer til NEIMEN for å løse et kryssord? Neimen har 15 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Nei men, Sofus! – Samlaget

Nei men, Sofus!

Nei men, Sofus! Kolbjørn Hauge |. Innbunden | ISBN: 9788252148695.

Keywords: nei men