Norsk tipping extra

Extra – 2 millioner på tirsdag | Norsk Tipping

Extra er et bingolignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall.Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver …

Extra er et bingolignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall.Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner.

Extra – Resultater | Norsk Tipping

Resultater for Extra-trekninger vises 15 uker tilbake i tid. Alle vinnertall og resultatlister.

Resultater for Extra-trekninger vises 15 uker tilbake i tid. Alle vinnertall og resultatlister

Extra – TV-trekninger – Norsk Tipping

Extra – TV-trekninger | Norsk Tipping

TV-trekninger. Har du vunnet i Extra? Se trekningen her, eller gå til Extra-resultater for å se hvilke tall som ble trukket ut i siste trekning.

Tirsdager kl. 18.45 på NRK 1. Avvik kan forekomme. Du kan også følge med på på NRK sin TV-guide her.

Extra – Fyll ut selv – Norsk Tipping

Extra – Fyll ut selv | Norsk Tipping

Extra er et bingolignende spill hvor en kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Fyll ut egne tall for å levere dine …

Extra er et bingolignende spill hvor en kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter. Fyll ut egne tall for å levere dine favorittall i neste trekning.

Extra – Slik spiller du – Norsk Tipping

Extra – Slik spiller du | Norsk Tipping

Extra er et bingolignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. En kupong har 2 spillebrett, og hvert brett består av 18 tall og 7 friruter.

Extra er et bingolignende lotterispill hvor det trekkes 47 av totalt 75 tall. Det er 16 vinnermuligheter på kupongen og det trekkes ut en Extra-kandidat hver tirsdag, som har mulighet til å vinne toppremien på 2 millioner kroner.

Extra | Norsk Tipping

Extra er et tallspill med klare likheter med bingo. Det trekkes 47 tall av totalt 75. Hver spillers spillebrett består av 18 tall og 7 friruter.

Har du problemer med våre tjenester? Vi hjelper deg. Finner du ikke informasjonen du trenger så kontakt oss gjerne på chat eller telefon.

Extra | Norsk Tipping

Extra – Spill og resultater. Extra er et tallspill med klare likhetstrekk med Bingo der man skal velge 18 av 75 tall, og plassere dem på et spillebrett.

Ekstra tirsdagsmoro med Extra – Norsk Tipping

Ekstra tirsdagsmoro med Extra | Norsk Tipping

14. jun. 2021 — Extra-trekningen gir spenning, premier, moro og en trivelig stund, så lad kaffekanna og ta plass i sofaen.

Extra-trekningen gir spenning, premier, moro og en trivelig stund, så lad kaffekanna og ta plass i sofaen. 

Keywords: norsk tipping extra, extra norsk tipping, norsk tipping ekstra