Østerdalsbunad menn

Østerdalsbunad mann – Norsk Flid nettbutikk og bunader

Østerdalsbunaden for menn. Til salgs23 000 kr. Beskrivelse av varen. NYE ÅPNINGSTIDER ETTER 17.MAI MAN-ONS-FRED 11.30- 16.30. Mannsbunad fra Østerdalen.

De enkelte delene på denne bunaden er nøyaktige rekonstruksjoner av plagg fra ca. 1830 til 1840. Sydd av lokale spesialister på Østerdalsbunaden.

Østerdalsbunad for herre – mannsbunad – Alvdalsbunad AS

Østerdalsbunad for herre – mannsbunad

Bunaden består av nikkers, skjorte, vest (rød eller grønn). Vi syr og selger bunadstoff samt tilbehør til komplett herrebunad. Nettbutikk og systue i Alvdal

Østerdalsbunad til herre – BunadRosen AS

Østerdalsbunaden for menn – FINN.no

Østerdalsbunaden for menn | FINN torget

NYE ÅPNINGSTIDER ETTER 17.MAI MAN-ONS-FRED 11.30- 16.30 Mannsbunad fra Østerdalen. Den er rekonstruert etter klær fra første del av 1800-tallet, fra Norsk Folkemuseum og Glomdalsmuseet.Den har fått pris for svært godt historisk etterbeid av de gamle tekstilproduksjoner, især fra Nord- og Sør-Østerdalen i Hedmark.Leveres med bukse i ullklede (noe tynnere enn vadmel, og ikke så varmt), jakke og vest i rød-droplet ullstoff. Knapper, sølv, hoser /band kommer i tillegg Leveringstid: ca. 4 måneder

Østerdalsbunad laget av Bunad For Menn til 17. mai 2023

Østerdalsbunad laget av Bunad For Menn til 17. mai 2023

Østerdalsbunad til herre kan du fortsatt få til 17. mai 2023. Ring Henning på 975 34 439. Vi er best på pris, kvalitet og leveringstid.

Østerdalsbunad til herre | Bunader | Heimen Husfliden Oslo

Østerdalsbunad herre – Haugtussa bak Slottet

Østerdalsbunad herre | Haugtussa bak Slottet

Bunadsølv | Sølv til Østerdalsbunad herre – Gullsmed Sando

Østerdal mannsbunad – Solhjell

Mannsbunad frå Østerdal blei ferdigstilt av bunadskomiteen i Elverum Husflidslag i 1986, og er ein nøyaktig rekonstruksjon av plagg frå ca. 1830–40.

Keywords: østerdalsbunad menn