Påskekrim 2017: Hinterland, Broadchurch og mer på NRK og TV2

Årets påske nærmer seg, og det betyr at de norske fjernsynskanalene NRK og TV2 er klare til å underholde oss med spennende krimserier. Påskekrim har blitt en tradisjon her til lands, og vi nordmenn elsker å kose oss med en god krimroman eller TV-serie i påsken.

Hinterland på NRK

Hinterland er en kritikerrost britisk krimserie som nå vises på NRK. Serien er dyster og atmosfærisk, og skildrer etterforsker Tom Mathias’ kamp mot kriminalitet i det vakre men farlige Wales. Hver episode tar for seg en frittstående kriminalhistorie, men det er likevel en overhengende fortelling som utvikler seg gjennom hele serien.

Hinterland er regnet som en av de mest realistiske og autentiske krimseriene på TV, og har fått mye skryt for sin intelligent skrevne historie og sterke skuespillerprestasjoner. Dersom du er glad i komplekse krimplott og et mørkt og mystisk miljø, er Hinterland definitivt verdt å sjekke ut i påsken.

Broadchurch på NRK

En annen britisk krimserie som du kan få med deg i påsken er Broadchurch, som også vises på NRK. Broadchurch er en prisbelønnet serie som har blitt en stor suksess verden over. Handlingen følger etterforskerne Ellie Miller og Alec Hardy i deres forsøk på å oppklare drapet på en ung gutt i den sjarmerende kystbyen Broadchurch.

Broadchurch er kjent for sin spennende plott og sterke skuespillerprestasjoner. Serien tar opp en rekke temaer som kriminalitet, familiedrama og samfunnets reaksjon på tragiske hendelser. Broadchurch er en dypt gripende krimserie som vil holde deg på kanten av sofaen gjennom hele påsken.

NRK Påskekrim 2017

NRK har også satt sammen en spennende påskepakke med krimserier som du kan hygge deg med i påsken. Blant annet kan du få med deg Agatha Christie-klassikeren “Mord på Nilen” og den danske serien “Bedrag”. NRK Påskekrim 2017 byr på et bredt utvalg av spennende og underholdende krimserier, og det er noe for enhver smak.

TV2 Påskekrim 2017

Også TV2 har et spennende påskeprogram med krimserier som du kan se i påsken. Både norske og utenlandske serier står på plakaten, og du kan blant annet glede deg til å se norske krimfavoritter som “Valkyrien” og “Frikjent”. TV2 Påskekrim 2017 byr på en bred samling av krimserier som vil sørge for spenning og underholdning gjennom påsken.

Oppsummering

Årets påske trenger ikke bli kjedelig. NRK og TV2 har sørget for at vi nordmenn kan kose oss med spennende og nervepirrende krimserier. Hinterland og Broadchurch er to britiske krimserier som vi anbefaler på det sterkeste. I tillegg har både NRK og TV2 satt sammen et variert utvalg av påskekrim som vil tilfredsstille alles krimlyst. Så finn frem godteriet, slå deg ned i sofaen, og la påskekrimen begynne!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Hinterland på NRK?

Hinterland er en populær britisk krimserie som sendes på NRK.

Hvilken påskekrim vises på TV2 i 2017?

Påskekrimmen som vises på TV2 i 2017 er enda ikke annonsert.

Hva er Broadchurch på NRK?

Broadchurch er en britisk krimserie som sendes på NRK.

Hvilken påskekrim viser NRK i 2017?

NRK viser en rekke påskekrimmer hvert år, men programmet for 2017 er enda ikke offentliggjort.

Hvordan kan jeg se Hinterland på NRK?

Du kan se Hinterland på NRK sin nettside eller på NRK TV-appen.

Når sendes påskekrimmen på TV2?

Sendetidene for påskekrimmen på TV2 vil bli annonsert nærmere påsken.

Hvor mange sesonger av Broadchurch finnes det?

Broadchurch har totalt tre sesonger.

Hva er påskekrim?

Påskekrim er en tradisjon i Norge hvor man ser krimserier og leser krimromaner i påsken.

Hvordan kan jeg delta i påskekrimmen på NRK?

NRK pleier å arrangere en interaktiv påskekrim hvor man kan prøve å løse en kriminalsak på nett.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om påskekrim på NRK?

Du kan finne mer informasjon om påskekrim på NRK på deres nettside eller ved å følge NRK på sosiale medier.

Artiklen Påskekrim 2017: Hinterland, Broadchurch og mer på NRK og TV2 har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 20 anmeldelser