Parasoll biltema

Parasoll, 140 cm – Biltema.no

Hev- og senkbar balkongparasoll med åtte metallribber som holder oppe parasollen. Solid og UV-bestandig materiale av polyester 160 g/m². Stolpe av stålrør Ø 14 mm.

Parasoll, 3 m – Biltema.no

Stabil parasoll for hage, terrasse og balkong. Av slitesterkt, UV-bestandig og vannavstøtende polyesterstoff. Parasollen har sveiv for oppfelling samt et rett parasollrør som kan festes med parasollfotvekt. OBS! Fot medfølger ikke.

Hengeparasoll, 3 m – Biltema.no

Stabil hengeparasoll til hage, terrasse og balkong. Av slitesterkt, UV-bestandig og vannavstøtende polyesterstoff. Hengeparasollen har sidemontert kryssfot som må forankres i bakken.

Strandparasoll – Biltema.no

Rund parasoll av polyester med diameter 1,8 m. Har 2-delt lakkert stålstang med diameter 19/22 mm. Praktisk å ta med på stranden. Tiltfunksjon.

Strandparasoll «Biltemapølse» – Biltema.no

Strandparasoll «Biltemapølse»

Parasollfot – Biltema.no

Parasollfot

Parasollfot – Biltema.no

Parasollfot med innebygde hjul for enkel forflytning, samt hylse som kan strammes for å låse fast parasollrøret. Foten fylles med ballast i form av vann eller sand for å sikre riktig vekt og stabilitet. Solid konstruksjon av vedlikeholdsfri plast med en behagelig antrasittgrå farge som smelter inn i hagemiljøet. OBS! Husk å felle ned parasollen når det blåser kraftig.

Parasollholder – Biltema.no

Solid konstruksjon av varmgalvanisert stål. Skrus ned i bakken ved hjelp av medfølgende håndtak. Tar minimalt med plass, er enkel å ta med til stranden, på utflukt eller på ferie. Med fem plastinnlegg for følgende diametre: 23, 37, 41, 49 og 54 mm.

Parasollfot granitt, 30 kg – Biltema.no

Elegant parasollfot i massiv granitt. Med hjul og håndtak for enkel forflytning. Stolperør i rustfritt stål. Passer stolper med diameter 38–48 mm.

Keywords: parasoll biltema, biltema parasoll