Poleringsmaskin biltema

Polermaskiner – Biltema.no

Poleringsmaskinen er et godt verktøy for å friske opp overflaten og lakken …

Polermaskiner gjør det å polere og vokse bilen til en lek! Hvorfor det? Jo, med en god maskin fra Biltema vil jobben bli rask og enkel – gang etter gang!

Eksentrisk poleringsmaskin PO125A – Biltema.no

Meget praktisk og effektiv, perfekt for bilen, båten og campingvognen.

Meget praktisk og effektiv, perfekt for bilen, båten og campingvognen. Roterer eksentrisk slik at det ikke dannes hologrammer. Trinnløs turtallsregulator og fem meter gummikabel. Leveres med støtterondell Ø 150 mm, poleringssvamp for voksing/forsegling samt to ekstra håndtak.

Poleringsmaskin PM 150B – Biltema.no

Praktisk poleringsmaskin med digital turtallsjustering med 6 nivåer og turtallsmåler. Med 1 stk. støtterondell, 1 stk. polerhette og avtakbart D-håndtak.

Eksentrisk poleringsmaskin PM 75B – Biltema.no

Ta vare på bilen, båten eller campingvognen din med en eksentrisk poleringsmaskin. En oscillerende poleringsmaskin er et godt verktøy for å friske opp overflate og lakk. Den er brukervennlig og enkel å få et godt resultat med. Hastigheten justeres trinnløst, og håndtaket er gripevennlig. Leveres med støtterondell Ø 75 mm, poleringssvamp for voksing/forsegling, fem meters gummikabel samt to ekstra håndtak.

Dobbeltoscillerende poleringsmaskin PD 95A – Biltema.no

Brukervennlig og effektiv, perfekt for bilen, båten og campingvognen. Roterer eksentrisk slik at det ikke dannes hologrammer. Utstyrt med trinnløs turtallsregulator og 3 meter strømkabel. Leveres med 2 stk. støtterondeller Ø 95 mm og 2 stk. poleringssvamper for voksing/forsegling.

Poleringsmaskiner og poleringstilbehør – Biltema.no

Med godt poleringsutstyr blir det lett å gi bilen og båten rett glans. Skaff deg ett av våre poleringssett, poleringsverktøy eller rondeller, slik at du kan renovere møbler og pusse ulike typer flater.

Benkslipe- og poleringsmaskin 150SB – Biltema.no

Slipestein for tørrsliping samt en rund børste for polering av metall. Med justerbar siktbeskyttelse og anlegg for tørrslipesteinen.

Poleringsmaskin PM 75R – Biltema.no

Poleringsmaskinen er et godt verktøy for å friske opp overflaten og lakken på bilen, båten eller campingvognen. En roterende poleringsmaskin kan med fordel brukes til litt grovere poleringsarbeid når man har litt dypere riper. Fordelen med en roterende maskin er at den er mer effektiv samt vibrasjonsfri. Den har trinnløs turtallsregulator, gripevennlig håndtak og fem meters gummikabel. Leveres med støtterondell Ø 75 mm, poleringssvamp for voksing/forsegling samt to ekstra håndtak.

Eksentrisk poleringsmaskin PO 125A – Biltema.no

Meget praktisk og effektiv, perfekt for bilen, båten og campingvognen. Roterer eksentrisk slik at det ikke dannes hologrammer. Trinnløs turtallsregulator og fem meter gummikabel. Leveres med støtterondell Ø 125 mm, poleringssvamp for voksing/forsegling samt to ekstra håndtak. 

Keywords: poleringsmaskin biltema, biltema poleringsmaskin