Slipebrett biltema

Sliping – Biltema.no

Uansett om du vil slipe for hånd eller med maskin, så tilbyr vi slipepapir/sandpapir og forskjellige slipeverktøy. Sandpapirets grovhet oppgis i …

Uansett om du vil slipe for hånd eller med maskin, så tilbyr vi slipepapir/sandpapir og forskjellige slipeverktøy. Sandpapirets grovhet oppgis i kornstørrelse, der korn 40 er grovt og korn 180 er et fint sandpapir.

Slipeverktøy – Biltema.no

Sliperondellsett K40–K120, Ø 125 mm, 8 hull, 5 stk. 20-9591.

Grovpussebrett – Biltema.no

Lateksimpregnert slipepapir på rull, ment for rene, sparklede og malte …

Grovpussebrett

Slipepapirrull 5 m, 75 mm – Biltema.no

Av lakkert metall. For pensler, ruller og slipeklosser. Klikkfeste for rulle samt skrutilkobling. Farge: blå-grå. Diameter stang: 21/25,4 mm.

Lateksimpregnert slipepapir på rull, ment for rene, sparklede og malte treoverflater samt både harde og myke treslag. Perfekt til både håndsliping og maskinsliping.

Teleskopskaft – Biltema.no

Kloss og sandpapir er én løsning, elektrisk eller luftdrevet er en annen. Uansett – vi har det du trenger, bar se utvalget av elektriske modeller som kan …

Teleskopskaft

Slipemaskiner – Biltema.no

Jordan Slipebrett. JORDAN. Art nr: 7311490031485…… (0). 24700. Kjøp på nett. Nettlager: På lager (+100). Leveres fra nettlager innen 2-7 …

Kloss og sandpapir er én løsning, elektrisk eller luftdrevet er en annen. Uansett – vi har det du trenger, bar se utvalget av elektriske modeller som kan gjøre jobben lettere!

Jordan Slipebrett | Obsbygg.no

Slipepapir for håndsliping og maskinsliping! Jula har slipepapir i ulike grovheter for maling, tre eller metall.

Til alle typer slipepapir.

Slipepapir – Jula

Hvis du har en plansliper, multisliper eller slipemus trengs annet slipepapir. Da skal du istedet kjøre et slipebånd eller papir som er formet som slipesålen.

Slipepapir for håndsliping og maskinsliping! Jula har slipepapir i ulike grovheter for maling, tre eller metall.

Slipepapir og tilbehør | Handle hos Clas Ohlson

Keywords: slipebrett biltema