Stålnett biltema

Varmgalvanisert nett, 60 cm x 10 m – Biltema.no

Alt du trenger for å bekjempe skadedyrene på egenhånd! Musefeller, rottefeller, insektspray, fluesmekker og fluefangere!

Gjerdenetting av varmgalvanisert tråd.

Armeringsnett 4100, 1200 x 800 mm – Biltema.no

Netting og gjerder. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for …

Stålarmering som brukes ved gulvstøping for å forsterke og forhindre sprekker. Armeringsnettet er egnet for støping med betong eler flytsparkel, og det kan også brukes til å forankre gulvvarmesløyfe eller støping av benkeplate med mer.

Pussnett – Biltema.no

Småmasket ståltrådnett som passer perfekt som armering og feste for murpuss ved pussearbeid. Kan også brukes som enklere gjerde for å beskytte planter eller på et hjemmelaget bur til smådyr.

Skadedyr – Biltema.no

Alt du trenger for å bekjempe skadedyrene på egenhånd! Musefeller, rottefeller, insektspray, fluesmekker og fluefangere!

Strykebrett – Biltema.no

Strykebrett

Strykebrett – Biltema.no

Sammenleggbart strykebrett av stål. Strykeflaten er 113 x 34 cm, og brettet kan justeres i fire høyder fra 77 til 91 cm. Strykebrettets mål er 159,5 x 36 cm (inkl. strykejernholder). Strykeflaten er laget av stålnett som slipper gjennom dampen fra strykejernet. Plastføtter med antisklifunksjon for bedre stabilitet. Avtakbart trekk av 100 % bomull, med polstring av polyesterskum. Kan vaskes på 30 grader. Strykebrettet har en spak som gjør det enkelt å felle det sammen og justere høyden trinnløst.

Armering, Netting & Metall – Byggmakker

Kjøp armering, netting & metall hos Byggmakker. Enkel hjemlevering, enkelt å returnere i varehuset og åpent kjøp i 60 dager.

Netting 25 mm, 1 m x 5 m | Felleskjøpet.no

Netting med firkantet hull, egnet for bl.a. kaninbur. Maskestørrselen er på 25×25 mm. Tykkelsen på nettingen er 1,75 mm. Nettingen er 1 meter bred og 5…

Netting og gjerder – Jula

Netting og gjerder. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Keywords: stålnett biltema