Strøsalt biltema

Tinesalt/veisalt, 10 kg – Biltema.no

Brukes til saltvannsbassenger med saltgenerator. Og i avherdingsfilter for å forvandle hardt, kalkholdig vann til mykt og kalkfattig vann.

Grovkornet salt for smelting av is og snø på trapper, stier med mer. Tykkere isbelegg krever mer salt. Saltet kan også brukes sammen med grovere grus/småstein. Må ikke brukes på betongunderlag/heller da det er fare for sprekker.

Strømiddel, 10 l – Biltema.no

Issmelting er forebyggende og mye mer effektivt enn vanlig salt. Det er skånsomt mot miljøet og de fleste materialer, og det etterlater ikke rester.

Velegnet for glatte veier, stier, innkjørsler m.m. Langvarig virkning ned til -25 ˚. Framstilt av naturlig ekspandert silikat. Uten salt, ingen negativ påvirkning på miljøet, ufarlig for dyr og planter. For mekanisk eller manuell spredning. Skånsomt mot underlaget Lav vekt Miljøvennlig, ufarlig for dyr og planter Tetter ikke til avløpssystemet Forårsaker ikke rust på kjøretøy Drøy og økonomisk i bruk

Salt, granulat, 20 kg – Biltema.no

Det gjør det enda viktigere å holde det isfritt foran døren. Noen velger sand, mens andre velger salt eller midler for å bekjempe is. Noen foretrekker mer …

Brukes til saltvannsbassenger med saltgenerator. Og i avherdingsfilter for å forvandle hardt, kalkholdig vann til mykt og kalkfattig vann. Laget i henhold til EN 14805 og EN 973, noe som garanterer kvalitet og renhet samt minimering av driftsforstyrrelser.  Saltvannsbassenger : Salt i bassenger har økt i popularitet og er en enklere måte å holde bassengene rene og bakteriefrie på. Enkelt forklart forvandler en saltklorinator saltet til kor (fritt klor). Det frie kloret dreper effektivt bakterier gjennom en kjemisk reaksjon, men går deretter over til bundet klor, som er virkningsløst, og som kan irritere øyne og hud. En fordel med saltvannsbassenger er at mengden bundet klor reduseres. Det dannes også et kretsløp der kloret etter en stund går tilbake til salt igjen, for å deretter forvandles til klor av saltklorinatoren. I et klorert ferskvannsbasseng forbrukes kloret kontinuerlig, og derfor må man tilsette nytt klor for å opprettholde riktig klornivå. I et saltvannsbasseng tilsettes saltet én gang, og når bassenget har riktig saltinnhold, trenger man ikke å tilsette mer salt. Det forsvinner alltid litt vann, for eksempel når man leker og plasker, eller når man skyller filteret. Da må man fylle på med vanlig ferskvann, og avhengig av mengden vann må man også tilsette nytt salt for at saltinnholdet skal være riktig. Vanligvis etterfylles det salt én gang per badesesong. Innholdet salt i et saltvannsbasseng er svært lavt, normalt mellom 0,3 og 0,4 %. Det er omtrent samme saltinnhold som brakkvannet i Østersjøen i Stockholmsregionen. For referanse er saltinnholdet utenfor Göteborg cirka 2 %, og i Middelhavet er det hele 3,8 %. Øyets tårer har et saltinnhold på cirka 0,9 %. Dette nivået (0,3–0,4 %) er bare en tidel av saltinnholdet i havet, så saltet er knapt merkbart i bassenget ditt. 0,3 % saltinnhold tilsvarer 3 kg salt per kubikkmeter (1000 liter vann). Det er mange fordeler med saltvannsbasseng sammenlignet med tradisjonelt klorbasseng. – Mindre bundet klor. – Mindre klorlukt. – Mindre irritasjon av hud og øyne. – Mindre løpende vedlikehold. Avherdingsfilter : Saltet brukes i avherdingsfilter for regenerering av filtermassen som har som oppgave å bytte kalsium- og magnesiumioner mot natriumioner. Filteret forvandler hardt, kalkrikt vann til mykt og kalkfattig vann. Hardt vann inneholder vanligvis mye kalk, noe som skaper problemer og sliter på husholdningsprodukter som kaffetrakter, oppvaskmaskin, vaskemaskin, fyrkjeler, varmtvannsberedere med mer. Grunnen til det er at når kalk varmes opp, skjer det en kalkutfelling som danner et belegg. Andre problemer med hardt vann er at det kreves store mengder skyllemiddel for å vaske klær, og at klærne blir harde og stive. Såpe, sjampo og oppvaskmiddel skummer mindre.

Issmelting, flak, 4 kg – Biltema.no

Strøsalt. 20 kg. 69 90. Spar 30.-. Pris per kg 3,50. Smelter vekk snø og is; Store saltkrystaller; Virker lenge. Velg Info · (231) · Isfritt. 4 kg. 99 . -.

Langtidsvirkende issmeltemiddel som fungerer på alle underlag, inkludert betong. Smelter snø og is ved at flakene blir varme umiddelbart. Middelet er effektivt ned til –40 °C, og det forhindrer også frysing. Issmelting er forebyggende og mye mer effektivt enn vanlig salt. Det er skånsomt mot miljøet og de fleste materialer, og det etterlater ikke rester. Gir alvorlig øyeirritasjon. Oppbevares utilgjengelig for barn. Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden. Benytt vernehansker/verneklær/vernebriller/ansiktsvern. VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom dette enkelt lar seg gjøre. Fortsett skyllingen. Ved vedvarende øyeirritasjon: Søk legehjelp. Innhold/beholder leveres i henhold til nasjonale bestemmelser. Inneholder: kalsiumklorid 70 -100 %.

Slik bekjemper du glatt underlag og snø i innkjørselen – Biltema

Måke snø og strø i innkjørselen | Dette bør du tenke på – Biltema.no

Sammenlign pris på strøsand og veisalt. Vi hjelper deg å velge blant 20 varer. Se beste pris fra over 700 butikker.

Strø eller måk snø i innkjørselen og på gårdsplassen for å fjerne snø og is. Her kan du lese mer og få tips til anbefalte metoder.

Veisalt – Jula

Veisalt. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Veisalt 25kg (P-4540) – Byggmax

Veisalt 25kg (P-4540) | Byggmax

Kjøp Veisalt 25kg hos Byggmax. ✓ Kjente varemerker ✓ Prisgaranti ✓ Raske leveranser ✓ Åpent kjøp i 30 dager

Best pris på strøsand og veisalt – Se priser før kjøp i Prisguiden

Sammenlign pris på strøsand og veisalt. Vi hjelper deg å velge blant 20 varer. Se beste pris fra over 700 butikker.

Strøsalt 25 kg – Montér

Keywords: strøsalt biltema, veisalt biltema