Utvid garderoben din med disse enkle tipsene

Mange nettbutikker tilbyr nå ulike løsninger for levering. En favoritt blant mange nå for tiden er pakkebutikker, som gjør det mulig å hente de bestilte produktene når det passer deg best. Leveringsmetoden er ganske enkel, og til og med den billigste typen levering.

Du kan like gjerne veie opp fordeler og ulemper ved å velge hjemlevering til din private adresse eller til din arbeidsplass. Metoden er vanligvis litt dyrere, men på den annen side er den veldig grei. Den billigste leveringsmodellen vil imidlertid alltid være at du henter bestillingen selv, men den løsningen krever at du bor i nærheten av nettbutikkens fungerende lager.

Muligheten til å levere kan være ganske avgjørende når du trenger produktet umiddelbart, så derfor er det faktisk sentralt at vi ser estimert leveringsdato for det aktuelle produktet.

stengetid.

Noen enkeltstående e-forhandlere tilbyr portofri frakt, men som regel er dette forutsatt at du kjøper for en viss sum. Alternativt bør du foretrekke den billigste fraktmetoden, som i de fleste tilfeller – uansett om du bor i nærheten av Silkeborg, Korsør eller Ribe – vil være å få fraktselskapet til å bringe bestillingen din til et utleveringssted.

De fleste kjøper fra nettbutikker

Det har vist seg å være usedvanlig greit for forbrukere å vurdere prisnivået til ulike nettbutikker, og derfor har mange nettbutikker ikke vært i stand til å motstå redusere utsalgsprisene betydelig på mange av produktene deres – for babyer og barn, så vel som for menn og kvinner – og noen ganger til og med tilby gratis levering.

Til tross for dette kan det noen ganger vise seg å være verdt tiden å sjekke noen utsalgssteder på nettet for tilbud før du fullfører bestillingen din, slik at du er godt informert om å få den laveste prisen.

Generelt anbefaler vi kortbetaling eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte deg av et avbetalingstilbud som ViaBill, i tilfelle du ser en fordel ved å betale betalingen over lengre tid.

Før noen handler i en nettbutikk kan de faktisk se på e-butikkens vilkår og betingelser, men dette er vanligvis en omfattende oppgave.

Et alternativt forslag kan derfor være å sjekke om nettbutikken støttes av e-merket, siden det vanligvis er en indikasjon på at nettbutikken følger gjeldende dansk lovgivning, og at internettselskapet er ofte undersøkt av fagfolk som er innenfor reglene. I tillegg gir det deg grunn til støtte dersom du blir utsatt for problemer som følge av kjøpet.

Videre anbefaler vi at kjøper er nøye med det mest relevante regelverket som kan håndheves i forbindelse med bestillingen, for eksempel returretten lovet av nettforhandleren. I den sammenheng er det også aktuelt at du alltid tar vare på e-postkvitteringen, slik at du i fremtiden skal kunne bevise bestillingen, uansett om du handler mann eller kvinne.

Sjekk om e-butikken er et e-merket medlem

Trustpilot gir ganske fordelaktige muligheter til å søke gjennom mange tidligere brukeres anmeldelser og på grunn av dette slår vi et slag at du analyserer nettbutikkens vurderinger før du handler.

Facebook gir også stort sett solide muligheter til å få et inntrykk av nettselskapets troverdighet. I tillegg ser vi til og med nettbutikker som gir kundene mulighet til å gi en gjennomgang av kjøpsopplevelsen, som også bør brukes til å gi deg et inntrykk av kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av inntekter fra annonsering. Vi samarbeider med utallige internettselskaper ved å vise butikkenes produkter, og får provisjon i den grad personene vi videresender fullfører en bestilling.