Vektstang biltema

Vektstangsett, 20,5 kg – Biltema.no

Treningsutstyr for deg som er glad i en aktiv hverdag. Enten det er styrketrening, fitness, yoga eller balansetrening så har vi det du trenger.

Planlegger du å begynne med styrketrening, eller vil du lage et treningsrom hjemme? Da er en vektstang et allsidig og godt treningsverktøy. Trening for hele kroppen Hvis du vil bygge styrke og muskler, er vektstangen et effektivt hjelpemiddel. Treningen er allsidig og kan brukes til å trene de fleste muskelgrupper. Du kan for eksempel trene markløft, benkpress, bicepscurls, knebøy og roing.  Velg vekten selv Vektstangsettet leveres med en vektstang med riflet grep, seks robuste vektskiver og to stjernelåser. Dermed kan du sette sammen vektstangen med den vekten som passer for deg eller den øvelsen du skal utføre. Ekstra vektskiver og til og med en treningsbenk kan kjøpes som tilbehør. Vektstangen kan brukes av alle uansett nivå.

Vektskive – Biltema.no

Planlegger du å begynne med styrketrening, eller vil du lage et treningsrom hjemme? Da er manualer et godt utgangspunkt. Trening for hele kroppen Manualer …

Bygger du treningsrom hjemme? Da er det viktig å kjøpe ekstra vektskiver. Passer til vektstenger Vektskivene er kompatible med alle vektstenger med stangdiameter 3 cm. Blant annet passer de til vektstang 14-972 og curlstang 14-966. Gir allsidig trening En vektskive kan også brukes som treningsutstyr til en rekke øvelser. Du kan for eksempel gjøre triceps extensions ved å holde en vektskive og bøye armene bakover over hodet, gjøre situps og andre mageøvelser samtidig som du holder i en vektskive, gjøre knebøyer med en vektskive i hendene eller trene ryggen med en ekstra tung vektskive. Vektskivene kan brukes av brukere på alle nivåer. Selges enkeltvis!

Styrketrening – Biltema.no

En annen variant utføres med vektstang, hvor du begynner stående, … det også billigere varianter av treningsvekter hos f.eks Clas Ohlson og Biltema.

Treningsutstyr – Biltema.no

Treningsutstyr – Biltema.no

Treningsutstyr for deg som er glad i en aktiv hverdag. Enten det er styrketrening, fitness, yoga eller balansetrening så har vi det du trenger.

Curlstang – Biltema.no

Bygger du treningsrom hjemme? Da er en curlstang et godt treningsverktøy å kjøpe inn. Trene biceps og triceps En curlstang brukes til biceps- og tricepsøvelser. Curlstangen har bøyd form som gir flere gripemuligheter, og som også er skånsom for håndleddene ved tung trening.  Velg vekten selv Curlstangen er forkrommet og har riflet håndtak for godt grep. Den leveres også med to stjernelåser. Vektskiver selges separat, men når du har kjøpt dem, kan du bygge vektstangen med den vekten som passer for deg eller øvelsen du skal utføre. Curlstangen kan også brukes sammen med en treningsbenk. Curlstangen kan brukes av alle uansett nivå.

Treningsbenk – Biltema.no

Bygger du treningsrom hjemme? Da er en treningsbenk noe som raskt forenkler flere av øvelsene du planlegger å utføre. Trening for hele kroppen En treningsbenk har mange forskjellige bruksområder. Du kan naturligvis bruke den til benkpress, men du kan også utføre forskjellige rygg- og mageøvelser, trene armer og skuldre eller trene rumpe, ben og lår. En del øvelser kan du utføre med kroppen som eneste hjelpemiddel, mens til andre må du supplere med utstyr som vekststang, manualer eller vektskiver. Dette utstyret kan kjøpes som tilbehør.  Justerbar ryggstøtte Treningsbenken har justerbar ryggstøtte. Det gjør det enkelt å tilpasse benken til treningsøvelsen du skal utføre. (Ryggstøtten er 4 cm tykk, inkludert 2,9 cm polstring.) Treningsbenken kan brukes av alle uansett nivå.

Manual, 10,8 kg – Biltema.no

Planlegger du å begynne med styrketrening, eller vil du lage et treningsrom hjemme? Da er manualer et godt utgangspunkt. Trening for hele kroppen Manualer er et effektivt hjelpemiddel hvis du vil bygge styrke og muskler. Treningen er allsidig og kan brukes til å trene de fleste muskelgrupper. Du kan for eksempel trene bicepscurls, benkpress med manualer, tricepspress, frontbøy, crunches, skulderøvelser og roøvelser. Manualer er også et godt valg til oppvarming og ved rehabilitering. Velg vekten selv Til den byggbare manualen medfølger en forkrommet manualstang med riflet grep, seks robuste vektskiver og to stjernelåser. Dermed kan du sette sammen manualen med den vekten som passer for deg eller den øvelsen du skal utføre. Maksimal belastning er 30 kg, fordelt på 15 kg på hver side av manualen. Manualen kan brukes av brukere på alle nivåer.

Vekt-/manualsett | Pakke med vekter og stenger – Jula

Vekt-/manualsett | Pakke med vekter og stenger | KAYOBA

Stort frivektsett som inneholder en todelt 180 cm vektstang, to 35 cm manualstenger, seks låsemuttere og fire 5 kg vektskiver. Vektstangen veier 7 kg og manualstengene 1,25 kg hver. Leveres i en praktisk koffert med hjul/håndtak.

Treningsvekter» Test av vektsett & frivekter | Kjøp billig | God pris

Kjøpe treningsvekter? ➤ Vi har funnet “Best i test” vektsett ➕ frivekter for 2019 til en billig og god pris ➨ Kjøp hos XXL eller Clas Ohlson?

Keywords: vektstang biltema, biltema vektstang, vektstenger biltema