Det er ikke bare bilen du må betale for når du er bileier

Heldigvis tilbyr flere e-selskaper alle slags løsninger for levering. Det mest brukte akkurat nå er hentesteder, hvor du enkelt kan hente de kjøpte varene den dagen det passer deg. Leveringsformen er spesielt uproblematisk, og i mange tilfeller også den billigste leveringsmåten.

Du bør også tenke på å få produktene levert til leiligheten din eller der du jobber. Fraktløsningen er vanligvis litt dyrere, men er også superenkel. Den lettest kjøpte fraktmetoden kan ikke nektes å være å hente bestillingen selv, men den løsningen avhenger av at du bor i nærheten av e-selskapets fungerende lager.

Leveringshastigheten kan vise seg å være usedvanlig avgjørende dersom vi absolutt skal bruke pakken din innen få dager, og av den grunn er det aktuelt at du sjekker estimert leveringstid for den aktuelle varen.

En stor del av e-butikkene annonserer levering på kun én virkedag på et bredt spekter av produkter, men vær på vakt da dette krever at bestillingen blir realisert tidligere enn et fastsatt tidspunkt, slik at de har en sjanse til å klare å få pakken sortert før de logistikkansatte holder four-night stand.

Noen e-butikker tilbyr gratis levering, men noen ganger bare hvis du kjøper for et nøyaktig beløp. I tillegg må du vurdere det lettest kjøpte alternativet for levering, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i Taastrup, Grenaa eller Fredensborg – er å få transportøren til å kjøre pakken din til et utleveringssted.

Leveringstiden er ganske betydelig

Det er veldig smart for internettbrukere å finne de beste prisene fra ulike internettselskaper og takket være dette har flere e-forhandlere blitt tvunget til å redusere salget verdi på mange av varene deres – for gutter og jenter, så vel som for menn og kvinner – ettertrykkelig, og noen ganger til og med garantere gratis frakt.

Men fra tid til annen kan det være lønnsomt å undersøke enkelte nettbutikker for salg før du handler, slik at du ikke er i tvil om å få tak i den billigste prisen.

Vi anbefaler generelt kjøp med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruke en avdragsordning som ViaBill, forutsatt at du har tenkt å betale regningen i flere rater.

Før folk bestiller fra en e-butikk, må de se på forhandlerens vilkår og betingelser, selv om dette noen ganger ikke er spesielt spennende.

En annen løsning kan være å undersøke om e-bedriften er e-merket, siden dette skal være et tegn på at nettselskapet opprettholder de offisielle reglene, i tillegg til at nettselskapet ofte blir undersøkt av advokater som kjenner til gjeldende lover. Dette er også din mulighet for støtte hvis du støter på problemer med kjøpet.

Tilsvarende kan det være nyttig om kunden er kjent med de primære reglene som gjelder for kjøpet, f.eks. bytteretten garantert av nettbutikken. Derfor er det også viktig at du alltid sikrer kvitteringsmailen din, slik at du når som helst skal kunne bevise kjøpet ditt, uansett om du handler mann eller kvinne.

Mange nettbutikker tilbyr gratis frakt

Trustpilot fører til et stort antall passende snarveier for å tolke refleksjonene til en stor gruppe tidligere kjøpere, og av den grunn kan det være nyttig for å verifisere e-butikkens vurderinger før du fullfører handlen.

Facebook tilbyr lignende virkelig sikre løsninger for å finne ut om nettbutikkens popularitet. I tillegg møter vi til og med e-avtaler hvor kunder kan sette sammen en vurdering av bedriftens tjeneste, som også kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har tette samarbeid med ganske mange nettforhandlere og introduserer butikkenes tilbud, og tjener provisjon dersom den vi videresender fullfører en bestilling.