Gi bilen din særpreg med smart styling og ekstrautstyr

Bilen er kanskje ikke like avgjørende i dag som den var før, men fortsatt har mange menn og kvinner et tett forhold til store og små kjøretøy. Raske biler har en helt egen tiltrekningskraft, og en fin bil kan være mye mer enn bare et praktisk fremkomstmiddel.

Enkel styling som gir eksteriøret det lille ekstra

Det er klart at mye som har med bil å gjøre dreier seg om det rent estetiske. Bilen blir verken raskere eller mer drivstoffgjerrig av kul styling, men det kan likevel være utrolig morsomt med for eksempel BMW 61 styling eller tilsvarende produkter til ditt favorittmerke.

De klassiske klistremerkene er noe av det enkleste du kan begynne med, og det er jo til og med mulig å hevde at det dreier seg om beskyttende foliering? I tillegg finnes det mange morsomme og kule bokstaver og symboler som kan være en flott match til bilens eksisterende stil og formspråk.

Interiøret som virkelig gir bilen din særpreg

Bilens eksteriør er åpenbart kjempeviktig hvis du vil ha den kuleste bilen i gata, men det er tross alt inne i bilen du vanligvis befinner deg. Derfor er det smart å bruke litt tid og penger på å holde interiøret i tipp topp stand. Det dreier seg da både om vedlikehold, pleie og små oppgraderinger.

Å holde bilen ren og ryddig er et minimum, og det skal ikke mye til for å gi bilen din nybilsfølelsen tilbake. Gjør det til en vane å tørke over flater med få dagers mellomrom, og rydd unna rot og rask umiddelbart.

Bilens stand og verdi i stort har selvfølgelig mye å si for hvor mye du er villig til å investere i interiøret, men husk på at et komplett sett med nye trekk ikke trenger å koste en formue. Sammen med nye matter har du fornyet en svært stor del av interiøret i bilen din!