Proteinbarer – snarveien til en rask og sunn matbit

En stor del av internettbedrifter tildeler i dag et hav av forskjellige leveringsmetoder. En favoritt blant mange i dag er å sende til en pakkebutikk, slik at du selv kan hente bestillingen akkurat når det passer deg. Leveringsmåten er derfor uvanlig enkel, og ofte også den lettest kjøpte leveringsmåten.

Du bør også velge å få den sendt dit du bor eller til jobben din. Leveringsmåten er jevnlig litt dyrere, men på den annen side veldig smart. Den billigste løsningen for levering vil imidlertid alltid være å hente bestillingen selv, men dette er betinget av at du er i nærheten av e-butikkens lager.

En stor del av e-butikkene lover levering på kun én hverdag på utallige varenumre, som forstås som at man bestiller før et bestemt tidspunkt, slik at de har utsikter til å kunne få ordnet bestillingen før pakkeansatte drar hjem.

En forsikring om at internettselskapet overholder de danske reglene

I dag er det ekstremt enkelt for oss alle å finne de laveste prisene i ulike nettbutikker og for det flere internett butikker fant det uunngåelig å trykke prisene på mange av sine varer – for barn, men også for damer og herrer – enormt, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

Men når alt kommer til alt kan det være lønnsomt å se nærmere på ulike nettselskaper etter salg før du gjennomfører kjøpet, slik at du er godt informert om å få den billigste prisen.

Du bør imidlertid være klar over at dersom en nettbedrift selger best i testvarer til salgs for en pris som anses som ekstremt god, kan dette stort sett være en advarsel om en uoppriktig nettbutikk. Kortbetaling er i det minste inkludert i en lov, som støtter kjøperen mot svindel med e-bedrifter.

Generelt anbefaler vi å bestille med kort eller mobilbetaling. Som en annen løsning bør du benytte deg av en delbetalingsløsning som ViaBill, dersom du foretrekker å betale ned betalingen over flere uker.

Vi anbefaler at du undersøker nettbutikkens karakterer

Før noen bestiller fra en nettbutikk må du gå gjennom nettbutikkens handelsavtale på en bestemt måte, men dette er ofte en omfattende prosjekt.

Et annet alternativ er å se nærmere på om nettselskapet har e-merket, fordi det er et tegn på at nettbutikken følger de danske retningslinjene, i tillegg til at nettselskapet er rutinemessig evaluert av advokater som har grundig kunnskap om lovverket. Dette er også din mulighet for en hjelpende hånd, dersom du støter på problemer i prosessen med din bestilling.

Mange ulike leveringsformer

Trustpilot innebærer visse ønskelige muligheter for å tolke meningene til et stort antall andre kjøpere og derved foreslår vi at du vurderer e-forhandlerens kritikk før shopping.

Facebook innebærer også stabile løsninger for å bli kjent med internettselskapets pålitelighet. Her ser vi faktisk nettbutikker hvor det er mulig å gi en evaluering av bedriftens tjeneste, som like gjerne kan brukes til å ta stilling til kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av reklame. Vi har samarbeid med ulike internettbedrifter og formidler selskapenes produkter, og tar et gebyr dersom en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører en transaksjon.